- Nowość
Bambus (pędy)
Pokrewne kategorie
Burak (korzeń)
Rukiew wodna (liść)
Aronia
Maca (korzeń)
Lucerna (kwiat, liść)
Pestki winogron
Reishi
Gotu Kola (liść)
Dzika róża
Shiitake
Kolendra (liść)
Surowe ziarno kakao
Imbir
Seler (łodyga, liść)
Koper włoski (nasiona)
Rokitnik (owoc, liść)
Liść pszenicy (sok)
Kurkuma (korzeń)
Borówka czarna
Natka pietruszki
Łopian (korzeń)
Żeń-szeń syberyjski (korzeń)
Zielona herbata (liść)
Acai
Kordyceps
Pestki dyni
Skrzyp (wiosenne pędy)
Chlorella
Żurawina
Mniszek (liść)
Goryczka (korzeń)
Rhodiola (korzeń)
Szpinak
Żeń-szeń amerykański (korzeń)
Papryka Cayenne (owoc)
Jęczmień zielony
Otręby ryżowe
Wiśnia Montmorency
Boswellia (żywica)
Acerola
Bez czarny (owoc)
Pokrzywa (liść)
Jarmuż
Spirulina
Karczoch (liść)
Ashwagandha (korzeń)
Truskawka
Endywia
Granat (nasiona)
Czarna malina
Lucuma
Zielony owies
Jeżyna
Brokuł
Mniszek (korzeń)
Cytryniec chiński (owoc)
Głóg (owoc)
Rozmaryn
Dong Quai (korzeń)
Pokrzywa (korzeń)
Kiełki soi
Kudzu (korzeń)
Kukurydza (znamię)
Opuncja figowa (kwiat)
Oleje roślinne
Młode pędy bambusa rozpowszechnione są w kuchni azjatyckiej. Krzemionka pozyskiwana z pędów bambusa wykazuje korzystny wpływ na stawy i kości. Krzem jest ponadto zaangażowany we wzrost włosów i paznokci oraz utrzymanie zdrowej skóry.